Σοκαριστική συλλογή φωτογραφιών του Reuters δείχνει πόσο αφόρητα «συνωστισμένος» είναι ο πλανήτης μας [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκαριστική συλλογή φωτογραφιών του Reuters δείχνει πόσο αφόρητα «συνωστισμένος» είναι ο πλανήτης μας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι το 2100, ο πληθυσμός της Γης υπολογίζεται ότι θα έχει φτάσει τα 11 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Σήμερα, σύμφωνα με το U.S. Census World Clock, αγγίζει τα 7.09 δισεκατομμύρια.και συνεχώς αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Είτε το θέλουμε είτε όχι, το φαινόμενο του υπερπληθυσμού αποτελεί, για πολλές χώρες, ένα μείζον ζήτημα προς αντιμετώπιση.

Η σειρά από φωτογραφίες που ακολουθεί, προέρχεται από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters και δείχνει πόσο υπερβολικά «συνωστισμένα» είναι κάποια μέρη στον κόσμο.

Από τις παραλίες μέχρι τους σταθμούς μετρό, και από τους δρόμους μέχρι τα πολυκαταστήματα, όλα δείχνουν ότι αυτός ο κόσμος, όπως διαμορφώνεται, δεν είναι για αγοραφοβικούς...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ