Γιαννακόπουλος: Θέλουμε να κάνουμε νέα δυναστεία στο μπάσκετ - iefimerida.gr

Γιαννακόπουλος: Θέλουμε να κάνουμε νέα δυναστεία στο μπάσκετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυναστεία, μέρος δεύτερο. Αυτός είναι ο στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Να καθιερώσει ξανά για πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Μαζί του σε αυτή την προσπάθεια θέλει και τον Αργύρη Πεδουλάκη. «Τον δεύτερο καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη», όπως τον χαρακτήρισε.

Η απάντηση στην (αφελή) ερώτηση ποιος είναι ο πρώτος είναι προφανής. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Γιαννακόπουλος που νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόκτηση των Γιάνκοβιτς, Παππά από τον Πανιώνιο, είπε πως «έχουμε ήδη αρχίσει να συζητάμε πώς θα χτίσουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Υπάρχει η διάθεση να ενισχυθούμε ακόμη περισσότερο. Θέλουμε όσους περισσότερους Ελληνες πρώτης γραμμής και σε δεύτερη φάση όλα τα νέα παιδιά να τα φέρουμε κοντά μας».

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου:

Για την κόντρα με τους Αγγελόπουλους: « Θέλουμε να μην υπάρχει πόλεμος, είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση απ' τις κινήσεις μου. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε τους ίδιους τους Αγγελόπουλους.».

Για τον Κώστα Τσαρτσαρή : «Κατ' αρχή, προσπαθούμε να τον κάνουμε να αλλάξει την απόφαση. Το ιδανικό θα ήταν να συνεχίσει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ως αθλητής. Η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι πάντα ανοιχτή.»

Ο Πεδουλάκης με τη σειρά του μίλησε για τον προγραμματισμό της νεας χρονιάς,τις καινούριες μεταγραφές του τριφυλλιού Παππά και Γιάνκοβιτς,αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαiων:

Για το σχέδιο της νέας χρονιάς: «Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι να αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Να μας κρίνεται αυστηρά, αλλά στο τέλος. Θα πάμε με την τεχνογνωσία και τη δουλειά να καλύψουμε κάποια πράγματα που με την οικονομική κατάσταση δεν μπορούμε πλέον να έχουμε».

Για τους νεοαποκτηθέντες Παππά και Γιανκοβιτς: «Τα δύο παιδιά κάνουν το επόμενο βήμα και δεν θα πρέπει να τους τρελάνουμε. Έρχονται για να πάρουν τη μεγάλη ευκαιρία. Είναι αρκετά ώριμα για να κάνουν το επόμενο βήμα. Χρειάζονται όμως πίστωση χρόνου».

Για τις ανανεώσεις:«Είναι θέμα διοίκησης το οικονομικό. Πέρυσι τρέχαμε να φτιάξουμε ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Ο Λάσμε ήρθε την τελευταία στιγμή, ο Γκιστ δεν ήθελε να έρθει γιατί φοβόταν την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Δεν μπορούμε να ξοδεύουμε τα χρήματα που δίναμε παλιά, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε και συμβόλαια ενός έτους και θα το δείτε στις ανακοινώσεις αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ