Στην ιταλική Βουλή έφτασε η... χάρη του Κατίδη – Ερώτηση για τη μεταγραφή του εξαιτίας του «χαιρετισμού» - iefimerida.gr

Στην ιταλική Βουλή έφτασε η... χάρη του Κατίδη – Ερώτηση για τη μεταγραφή του εξαιτίας του «χαιρετισμού»

Στην ιταλική Βουλή έφτασε η... χάρη του Κατίδη – Ερώτηση για τη μεταγραφή του εξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε Ελληνας ποδοσφαιριστής θα ήθελε να συζητιέται το όνομά του στο εξωτερικό. Μόνο που στην περίπτωση του Γιώργου Κατίδη αυτό δεν γίνεται για καλό. Γιατί η... χάρη του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με τον περίφημο ναζιστικό χαιρετισμό του προκάλεσε ακόμη και ερώτηση στην ιταλική Βουλή εξαιτίας της μεταγραφής του στη Νοβάρα.

Ο Βουλευτής του κόμματος της Αριστέρας, της Οικολογίας και της Ελευθερίας, Φάμπιο Λαβάνιο κατέθεσε ερώτηση στην υπουργό Αθλητισμού, Ζοσέφα Ιντέμ αναφερόμενος στον Κατίδη, με αφορμή τη μεταγραφή του.

«Ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα του καθώς προέβη σε ναζιστικό χαιρετισμό κατά τη διάρκεια αγώνα. Ελπίζω ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα παρέμβει. Πρέπει να αποφευχθεί η ανοχή σ' αυτές τις συμπεριφορές», ανέφερε ο βουλευτής σύμφωνα με τον Corriere dello Sport.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ