Πώς πέρασε η Τζούλια Αλεξανδράτου την πρώτη νύχτα του γάμου της [εικόνα]

Η χαρά δεν κρύβεται και δεν έχει νόημα αν δεν την μοιράζεσαι και με κάποιον άλλον. Αυτό πρέπει να σκέφτηκε και η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία πέρασε την πρώτη νύχτα του γάμου της γράφοντας status στο Facebook στα οποία περιέγραφε την ευτυχία της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου παντρεύτηκε την Πέμπτη το πρωί στο δημαρχείο της Βιέννης τον καλό της, Κρίστιαν Καρπόζηλο. Από την πρώτη στιγμή το μοντέλο άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες του γάμου της στο Facebook, ενώ με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ασχολήθηκε και κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας του γάμου της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματά σας. Με άγγιξαν. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε την ευτυχία μου! Ευχαριστώ», έγραψε γύρω στις 3 τα ξημερώματα η Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ μια ώρα αργότερα επέστρεψε γράφοντας: «Ημέρα κλάματος σήμερα. Αλλά κλάμα ευτυχίας. Είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου».

Το ζευγάρι έκανε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει το μεγάλο γεγονός με φίλους και συγγενείς και προφανώς επιστρέφοντας στο σπίτι, το μοντέλο θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τη χαρά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ