Αθώος ο Ελληνας τηλεπαρουσιαστής που είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών το 2012 - iefimerida.gr

Αθώος ο Ελληνας τηλεπαρουσιαστής που είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών το 2012

Αθώος ο τηλεπαρουσιαστής που είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών το 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο τηλεπαρουσιαστής που είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών το 2012. Αντίθετα, 14 άτομα από τους συνολικά 45 που κατηγορούνταν καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Το Μάρτιο της περσινής χρονιάς η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε αρχικά τρεις Ελληνες και έναν Αλβανό για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών. Κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση ήταν μέλος λέσχης οπαδών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί και για άλλη ποινική υπόθεση στο παρελθόν. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των συλληφθέντων είχαν βρεθεί 100 γραμμάρια ηρωίνης, 140 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, 12.000 ευρώ, δύο ΙΧ και ζυγαριές ακριβείας.

Ο τηλεπαρουσιαστής ενεπλάκη καθώς σε δύο συζητήσεις που είχαν υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ φερόταν να ζητά ποσότητες κοκαΐνης από τον κεντρικό προμηθευτή του κυκλώματος, ο οποίος προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το συγκεκριμένο πρόσωπο χρησιμοποιούσε τη λέξη «εισιτήριο» ως κωδικό για τις ποσότητες κοκαΐνης που ζητούσε. Κατά τη διάρκεια της δίκης εκείνος υποστήριξε ότι είχε σχέσεις με μεγάλη ΠΑΕ και δεν μιλούσε συνθηματικά, αλλά ζητούσε πράγματι εισιτήρια για ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο τηλεπαρουσιαστής τελικά αθωώθηκε, ενώ οι 14 από τους κατηγορούμενους καταδικάστηκαν σε ποινές 2-5,5 χρόνια φυλάκισης. Τριάντα άτομα απαλλάχθηκαν και ένας που δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο δέχτηκε ποινή φυλάκισης 8,5 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ