Ο Στουρνάρας δεν «κομπλάρει εύκολα», ακόμα κι όταν τον «στήνουν» οι τρεις αρχηγοί - iefimerida.gr

Ο Στουρνάρας δεν «κομπλάρει εύκολα», ακόμα κι όταν τον «στήνουν» οι τρεις αρχηγοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίμενε αρκετή ώρα στο χολ του Μεγάρου Μαξίμου ο Γιάννης Στουρνάρας για να εισέλθει στην αίθουσα όπου συνεδρίαζαν οι τρεις αρχηγοί. Ουδόλως ενοχλήθηκε, ωστόσο, σύμφωνα με συνεργάτες του.

Οπως γράφει ο Βηματοδότης, ο υπουργός Οικονομικών δεν έδειξε να ενοχλείται από τις διαρροές που τον ήθελαν ενοχλημένο για την αναμονή. «Ασ' τους να λένε, δεν κομπλάρω εύκολα. Εγώ ξέρω τι κάνω», φέρεται να δήλωσε.

Ορισμένοι άρχισαν να «διαρρέουν» ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήθελε να είναι παρών ο Γιάννης Στουρνάρας στη σύσκεψη των αρχηγών την ώρα που γινόταν συζήτηση για πολιτικά θέματα. Ο Στουρνάρας που έχει πλέον την ευθύνη ως υπουργός Οικονομικών του νέου ραδιοτηλεοπτικού τομέα, πήγε όντως στο Μαξίμου και περίμενε αρκετή ώρα, που εκμεταλλεύτηκε διεκπεραιώνοντας ορισμένα θέματα που είχαν μείνει ανοιχτά με την τρόικα.

Αρνήθηκε επιπλέον ο υπουργός Οικονομικών όσο περίμενε να πάρει το τοστ που του πρόσφεραν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ