Γελάνε μαζί του-Ο υπέρβαρος Κιάνου Ριβς κάνει κινήσεις κουνγκ φου [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Γελάνε μαζί του-Ο υπέρβαρος Κιάνου Ριβς κάνει κινήσεις κουνγκ φου [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέρος στην επίδειξη tai chi που διοργανώθηκε στα πλαίσια της παρουσίασης της νέας του ταινίας, ονόματι Man of Tai Chi, πήρε ο Κιάνου Ριβς. Μόνο που το αποτέλεσμα ήταν λίγο κωμικό.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο φουτουριστικό κτίριο της εταιρίας Qihoo 360 Technology Co στο Πεκίνο, με τον 48χρονο σταρ να παίρνει το μικρόφωνο και να αρχίσει να φωνάζει.

Ενώ στην συνέχεια ο πάλαι ποτέ Neo του Matrix επιχείρησε να αναπαραστήσει μερικές από τις κινήσεις που κάνει στην ταινία.

Μόνο που τα επιπλέον κιλά του δεν τον βοήθησαν (σ.σ. ούτε το μαύρο κουστούμι που φορούσε). Οπότε αυτό που έμεινε χαραγμένο στις μνήμες του κοινού είναι η εικόνα του -ιδρωμένου και αναψοκοκκινισμένου- προσώπου του.

Το Man of Tai Chi είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Ριβς. Πρωταγωνιστής είναι ο Τάιγκερ Χου Τσεν (που υπήρξε ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που τον βοήθησε στο Matrix) με το σενάριο να ακολουθεί την πορεία ενός ταλαντούχου μαχητή που μπλέκεται σε ένα παράνομο κύκλωμα αγώνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιάνου Ριβς The Matrix Man Of Tai Chi
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ