Μίνι «κραχ» στο Χρηματιστήριο Αθηνών έφερε η αποχώρηση Κουβέλη από την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Μίνι «κραχ» στο Χρηματιστήριο Αθηνών έφερε η αποχώρηση Κουβέλη από την κυβέρνηση

Μίνι «κραχ» στο Χρηματιστήριο Αθηνών έφερε η αποχώρηση Κουβέλη από την κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητικό αντίκτυπο στο Χρηματιστήριο Αθηνών είχε η αποχώρηση του Φώτη Κουβέλη από την συγκυβέρνηση, καθώς έχει σημειωθεί μίνι «κραχ» με τον Γενικό Δείκτη να έχει υποχωρήσει κατά 3,23%.

Οι αγορές, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, καθώς πλέον η κυβέρνηση Σαμαρά θα πρέπει με ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία να υλοποιήσει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, έργο που ίσως αποβεί εξαιρετικά δύσκολο, αναφέρει το capital.

Με αυτό το κλίμα στο εσωτερικό και με τις δεδομένες συνθήκες που διαμορφώνονται στο εξωτερικό, τόσο στο πολιτικό πεδίο όσο και στο πεδίο των αγορών, ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α. υποχωρεί εκ νέου την Παρασκευή, κινούμενος προς τις 850 μονάδες, καθώς πλέον έχει «στοιχειώσει» ο φόβος της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αν και προσωρινά απομακρύνθηκε.

Στο σύνολο του ταμπλό 66 μετοχές κινούνται πτωτικά, 24 ενισχύονται και 12 διαπραγματεύονται αμετάβλητες, ενώ ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί 3,23% στις 855,49 μονάδες, με όγκο 7 εκατ. τεμαχίων και τζίρο που μέχρι στιγμής διαμορφώνεται σε 15,8 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ