Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έκλεισε να παίζει τον Iron Man μέχρι το τέλος της ζωής του - iefimerida.gr

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έκλεισε να παίζει τον Iron Man μέχρι το τέλος της ζωής του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υπέγραψε συμβόλαιο για να είναι στα δυο επόμενα Avengers επιβεβαιώνει ότι ο 48χρονος είναι αυτός που κάνει το απόλυτο κουμάντο στο Χόλιγουντ.

«Η Marvel με χαρά ανακοινώνει ότι o Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υπέγραψε για να υποδυθεί τον Iron Man στα δυο επόμενα Avengers». Αυτή η λιτή ανακοίνωση κρύβει το τέλος της πιο σκληρής διαπραγμάτευσης των τελευταίων ετών με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να δηλώνει δημόσια πως αισθάνεται πολύ γέρος για να συνεχίσει να παίζει τον Τόνι Στάρκ.

Μόνο που ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι ο πλέον απαραίτητος ώστε να μπορέσει το στούντιο να συνεχίσει να βγάζει κυριολεκτικά δισεκατομμύρια τόσο από το Avengers όσο και από το Iron Man.

Αυτός είναι ο λόγος που τον πλήρωσαν 50 εκ. δολάρια για να παίξει στο πρώτο Avengers. Ενώ είναι δεδομένο ότι δεν μάθουμε ποτέ έναντι ποιου ποσού έκλεισε η συμφωνία, καθώς κάτι τέτοιο θα ανέτρεπε εντελώς την λεπτή ισορροπία των αμοιβών των σταρ που επικρατεί στο Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iron man Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ Avengers
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ