Hell is other people: Η πιο αντικοινωνική εφαρμογή που σε βοηθά να αποφύγεις τους φίλους σου - iefimerida.gr

Hell is other people: Η πιο αντικοινωνική εφαρμογή που σε βοηθά να αποφύγεις τους φίλους σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν δε φημίζεσαι για την κοινωνικότητά σου ή υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θέλεις να αποφύγεις κάθε φίλο και γνωστό σου, η νέα web εφαρμογή 'Hell is Other People' είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Αντλώντας δεδομένα από το λογαριασμό σου στο Foursquare η υπηρεσία ανιχνεύει τις τοποθεσίες των φίλων σου και σου παρουσιάζει τα πιο απομακρυσμένα από αυτούς μέρη καθώς και διαδρομές για να μην πέσεις καταλάθος πάνω τους.

Για τον ίδιο τον προγραμματιστή Scott Gamer πρόκειται για ένα πρότζεκτ που τον βοήθησε να διαχειριστεί τα αγοραφοβικά του αισθήματα, αλλά και για μία «φάρσα» που κατέληξε σε μια επιτυχημένη εφαρμογή. Για τον ενδεχόμενο χρήστη που ήταν εθισμένος στο FourSquare, ίσως είναι μία καλή προσπάθεια αποτοξίνωσης από τη συνεχή κοινοποίηση παρουσίας, αλλά και μία καλή δήλωση για όσους έχουν αρχίσει να απεχθάνονται τα κοινωνικά δίκτυα. Το Hell is Other People θα το βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ