«Δεν έχω θρηνήσει ακόμη τον αδελφό μου που πέθανε από καρκίνο», δηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης - iefimerida.gr

«Δεν έχω θρηνήσει ακόμη τον αδελφό μου που πέθανε από καρκίνο», δηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πόσο πολύ τον πόνεσε ο θάνατος του αδελφού του από καρκίνο μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Με πόνεσε πολύ ο θάνατος του αδερφού μου από καρκίνο. Ήταν πλήγμα. Έχω αντιμετωπίσει άλλους θανάτους στην οικογένειά μου, η απώλεια όμως ενός νέου ανθρώπου είναι αξεπέραστη. Δεν υπάρχει ελληνική οικογένεια που να μην έχει δικό της άνθρωπο που να μην έχει περάσει -είτε έχοντας κερδίσει είτε χάσει- την μάχη από αυτή την μάστιγα». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στο Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πώς αντιμετώπισε την απώλεια του αδερφού του, «Ακόμα δεν έχω θρηνήσει τον αδερφό μου, ενώ έχουν περάσει πέντε χρόνια. Η δουλειά μου με αποφόρτισε πολλές φορές. Είναι σαν κολυμπήθρα σαν ψυχοθεραπεία. Ήταν η ασπίδα μου. (...) Ο αδερφός μου, έφυγε πολύ απότομα, δεν πρόλαβα να τα πούμε. Αφήσαμε κουβέντες στην μέση. Οπότε το συμπέρασμα είναι πως όσο είναι ζωντανός ένας άνθρωπος κουβεντιάστε τα και λύστε τα όλα!».

Αν και η πιο συγκινητική απάντηση είναι στην ερώτηση τι θα του έλεγε αν είχε την ευκαιρία να τον ξανασυναντήσει: «Ότι τον αγαπώ πολύ. Θα ήθελα να λύσουμε κάποια θέματα μεταξύ μας που μας έκαναν να απομακρυνθούμε. Να πούμε τις συγγνώμες μας. Τουλάχιστον θα ήταν ένας καλός καφές παρηγοριάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξανδρος Μπουρδούμης ΕΓΩ Weekly
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ