Ποιοι διαφώνησαν με τον Βενιζέλο - Τι είπαν Σκανδαλίδης, Τόνια Αντωνίου, Μωραΐτης και Κουτσούκος - iefimerida.gr

Ποιοι διαφώνησαν με τον Βενιζέλο - Τι είπαν Σκανδαλίδης, Τόνια Αντωνίου, Μωραΐτης και Κουτσούκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομαλά εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αφού η πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ της απόφασης να μείνει το κόμμα στην κυβέρνηση. Αρνητική φάνηκε η «ομάδα Σκανδαλίδη» η οποία δημιουργεί σταδιακά την εσωκομματική αντιπολίτευση στον πρόεδρο του κόμματος και προσβλέπει στη μετά-Βενιζέλο εποχή.

«Πρόεδρε, σε εξουσιοδοτούμε να πας και να ολοκληρώσεις τη διαπραγμάτευση τώρα» ήταν η κοινή συνισταμένη των βουλευτών στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και χαρακτήρισαν πολύ ικανοποιητικούς τους μέχρι τώρα χειρισμούς.

Οταν μάλιστα ο κ. Βενιζέλος ζήτησε «όποιος διαφωνεί να το πει τώρα», ουδείς διεφώνησε, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους.

Ωστόσο κάποια στελέχη διεφώνησαν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Κώστας Σκανδαλίδης αξίωσε να επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Ο πρώην υπουργός άσκησε σκληρή κριτική στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι «ο Σαμαράς είναι ο πιο αυταρχικός εκφραστής της δεξιάς αντίληψης». Πρόσθεσε, μάλιστα ότι «σε αντίθεση με τον Παπανδρέου, αυτός μένει αμετακίνητος» αφήνοντας να εννοηθεί ότι στηρίζει τη λύση αλλαγής Πρωθυπουργού.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν και οι κ.κ. Μωραΐτης και Κουτσούκος οι οποίοι ζήτησαν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση και να μη συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα.

Η Τόνια Αντωνίου, παρότι είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του Ευάγγελου Βενιζέλου, ζήτησε το ΠΑΣΟΚ να εμφανιστεί με σκληρή γραμμή και να ζητήσει την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ