Η πιο τσιγκούνα σταρ-Έχει περιουσία 250 εκ. ευρώ και ταξιδεύει 80χλμ. για να βρει φθηνές πατάτες - iefimerida.gr

Η πιο τσιγκούνα σταρ-Έχει περιουσία 250 εκ. ευρώ και ταξιδεύει 80χλμ. για να βρει φθηνές πατάτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα ψιλά πέρασε μια αποκάλυψη για την 71χρονη Μπάρμπρα Στρέιζαντ που έκανε στα πλαίσια συνέντευξης της η φίλη της, Τζάκι Κόλινς (μητέρα του Σιλβέστερ).

«Πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα στα μαγαζιά του ενός ευρώ (σ.σ. στην Αμερική λέγονται 99 cents store) και αγοράζω λαχανικά. Πηγαίνω κυρίως για το σπανάκι, το μπρόκολο, τα καρότα και το σέλινο. Δεν αγοράζω τις κονσέρβες που έχουν και είναι άθλιες. Συνήθως προσπαθώ να μην με πάρουν χαμπάρι οι παπαράτσι. Άλλα δεν ντρέπομαι για αυτό». Αυτό απάντησε η 93χρονη όταν ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες που την δείχνουν να ψωνίζει στα συγκεκριμένα μαγαζιά.

Προσθέτοντας πως «Άλλωστε και ο Σιλβέστερ ο ίδιος πηγαίνει εκεί για να αγοράσει το σπανάκι του. Όπως και ο αδελφός του ο Φράνκι. Το γεγονός ότι πλέον έχουν λεφτά δεν σημαίνει ότι θέλουν να τα ξοδεύουν. Γιατί ενώ δεν έχουμε πρόβλημα να ξοδεύουμε λεφτά για τους εαυτούς μας, στο φαγητό κάνουμε οικονομία. Στο τέλος της ημέρας ένα κιλό σπανάκι είναι ένα κιλό σπανάκι».

Η πιο απρόσμενη αποκάλυψη όμως (που σίγουρα δεν χαροποίησε την Στρέιζαντ) είναι όταν έδωσε ένα παράδειγμα από την φίλη της που δείχνει πόσο «οικονόμα» είναι. Παρότι διαθέτει προσωπική περιουσία άνω των 250 εκ. δολαρίων. Συγκεκριμένα είπε «Θυμάμαι πριν λίγο καιρό που με πήρε τηλέφωνο έξαλλη η Στρέιζαντ για να που πει ότι στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς μας είχαν αυξήσει την τιμή της πατάτας κατά 5 σεντς το κιλό. Οπότε προτίμησε να οδηγήσει 80χλμ πήγαινε έλα προκειμένου να βρει πιο φθηνή τιμή. Απλά αισθάνθηκε ότι την κλέβουν. Βλέπεις αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αυτά οι άνθρωποι θυμούνται την εποχή που ήταν πολύ φτωχοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ