Διαμαρτυρήθηκε με μπικίνι στην Ταξίμ: «Η ελευθερία ήρθε στην Τουρκία» - iefimerida.gr

Διαμαρτυρήθηκε με μπικίνι στην Ταξίμ: «Η ελευθερία ήρθε στην Τουρκία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μπικίνι και αθλητικά παπούτσια εμφανίστηκε ακτιβίστρια στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους διαδηλωτές.

Η Μίνε Ντοστ, που έχει γεννηθεί στην Γερμανία, εμφανίστηκε ανάμεσα στους διαδηλωτές που συνεχίζουν την σιωπηλή διαμαρτυρία στην πλατεία Ταξίμ, αλλά δεν έμεινε ακίνητη. Αντιθέτως άρχισε να χορεύει, ακούγοντας μουσική.

«Με τον χορό μου ήθελα να κάνω τους ανθρώπους να σκεφτούν. Η ελευθερία ήρθε στην Τουρκία», δήλωσε.

Κάποιοι έβγαζαν φωτογραφίες και άλλοι βιντεοσκοπούσαν το συμβάν, ωστόσο δεν ήταν οι αντιδράσεις όλων των διαδηλωτών τόσο θετικές στο εν λόγω θέαμα. Κάποιοι κατηγόρησαν την ακτιβίστρια για σόου και μια γυναίκα φώναζε θυμωμένη προς το μέρος της.

Καθώς οι αστυνομικοί την απομάκρυναν από την πλατεία, η Ντοστ φόρεσε τα ρούχα της για να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης που δημιουργήθηκε, αλλά υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στην Ταξίμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ