Ρεπούση: Στηρίζω κυβέρνηση εθνικής ευθύνης, όχι Σαμαρά - Οικονόμου: Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου - iefimerida.gr

Ρεπούση: Στηρίζω κυβέρνηση εθνικής ευθύνης, όχι Σαμαρά - Οικονόμου: Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου

Ρεπούση: Στηρίζω κυβέρνηση εθνικής ευθύνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η τρικυμία στη ΔΗΜΑΡ μετά την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να διαφωνήσει με τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στη δημόσια τηλεόραση. Η Μαρία Ρεπούση επιτέθηκε στο Βασίλη Οικονόμου κατηγορώντας τον πως έπρεπε να περιμένει τη συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος και μετά να ανακοινώσει την άποψή του.

«Εγώ θα πω την απόφασή μου στα όργανα, δεν είναι σωστό να βγαίνουμε μισή ώρα πριν τη συνεδρίαση των οργάνων να τα προκαταλαμβάνουμε και ο καθένας μας να λέει την άποψή του και ό,τι δεν έχει πει στις κοινές συνεδριάσεις» τόνισε η κυρία Ρεπούση. Παρεμβαίνοντας, ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι μιλάει στα όργανα και στα ΜΜΕ και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Η κόντρα ξέσπασε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μετά τη δήλωση του κ. Οικονόμου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση.

Η κυρία Ρεπούση πρόσθεσε ότι «απόφαση της ΔΗΜΑΡ ήταν να στηρίξει κυβέρνηση εθνικής ευθύνης, όχι κυβέρνηση της ΝΔ. Λειτούργησε πολλές φορές ο κ. Σαμαράς ως πρωθυπουργός μονοκομματικής κυβέρνησης. Ονομάστηκε μεταρρύθμιση το κλείσιμο της ΕΡΤ. Στη διάρκεια αυτού του χρόνου έγιναν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση 350 προσλήψεις. Θες να κάνεις μεταρρυθμίσεις και προσλαμβάνεις 350 άτομα; Ποια είναι η μεταρρύθμιση;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ