Κεδίκογλου: Υπάρχει χαρτί συμφωνίας των τριών αρχηγών από τη σύσκεψη της Τετάρτης - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Υπάρχει χαρτί συμφωνίας των τριών αρχηγών από τη σύσκεψη της Τετάρτης

Κεδίκογλου: Υπάρχει χαρτί συμφωνίας των τριών αρχηγών από τη σύσκεψη της Τετάρτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύσκεψη της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου οι εταίροι είχαν έρθει σε συμφωνία για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης έγραψαν σε ένα χαρτί τα βασικά σημεία της συμφωνίας τους.

Την ύπαρξη αυτού του χαρτιού – non paper αποκάλυψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και την επιβεβαίωσε και ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης. Κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ANT1 και ο Σίμος Κεδίκογλου επιβεβαίωσε πως οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί αφού συμφώνησαν για τη νέα δημόσια τηλεόραση έγραψαν τα επίμαχα σημεία της συμφωνίας του σε ένα χαρτί, το οποίο πήραν και οι τρεις.

Ωστόσο ο Δημήτρης Χατζησωκράτης της ΔΗΜΑΡ αρνήθηκε πως υπάρχει τέτοιο χαρτί και υποστήριξε πως το μόνο χαρτί που πήρε μαζί του ο Φώτης Κουβέλης από τη σύσκεψη της Τετάρτης ήταν ένα που είχε μόνο σημειώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ