Μπίστης: Το φάντασμα του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω από τη ΔΗΜΑΡ - Ο Βενιζέλος είναι η μόνη φωνή λογικής - iefimerida.gr

Μπίστης: Το φάντασμα του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω από τη ΔΗΜΑΡ - Ο Βενιζέλος είναι η μόνη φωνή λογικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις βουλευτών και στελεχών της ΔΗΜΑΡ μετά την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να αποχωρήσει το κόμμα του από το κυβερνητικό σχήμα, καθώς μετά τον Γρηγόρη Ψαριανό και ο Νίκος Μπίστης διαφοροποιήθηκε από την απόφαση Κουβέλη και επεσήμανε πως «το φάντασμα του Καρατζαφέρη» πλανάται πάνω από τη Δημοκρατική Αριστερά.

Ο κ. Μπίστης, σε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook, έκανε λόγο για παραλογισμό από τον Φώτη Κουβέλη, τον οποίο ωστόσο «ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες ο Σαμαράς», κατηγορώντας και τους δύο πολιτικούς ότι ενήργησαν «χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν την χώρα σε περιπέτεια».

Συνεχίζοντας, ο κ. Μπίστης έπλεξε το εγκώμιο του Ευάγγελου Βενιζέλου χαρακτηρίζοντάς τoν ως «τη μόνη φωνή λογικής», ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον της ΔΗΜΑΡ σημειώνοντας: «Λυπάμαι για τη στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή (πχ ανοχή) έχασε το τρένο και το φάντασμα της καταληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της».

Η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη:

Ο Κουβελης ολοκλήρωσε σημερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαρας. Και οι δυο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν την χωρα σε περιπέτεια. Ξέρω οτι ορισμένοι θα ψάξετε τα " βαθύτερα αίτια" και θα αναλωθείτε σε αναλύσεις.Ματαιοπονειτε. Οι Αγγλοι το λένε "It is the short answer". Ο Σημιτης το είπε αλλιώς: " ελπίζω να έχουν μυαλό όσοι χειρίζονται την υπόθεση". Ο Βενιζέλος ηταν φωνή λογικής. Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά αλλα οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε οτι σε όλη την διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με την σταθερότητα της χώρας. Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδερνει και όποια και αν ειναι η τελική της επιλογή( πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της καταληξης του Καρατζαφερη πλανάται πάνω της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ