Τρεις συλλήψεις για χρέη ύψους 150 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Τρεις συλλήψεις για χρέη ύψους 150 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο πραγματοποίησε το τμήμα διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής. Η μερίδα του λέοντος από τα οφειλόμενα αφορούσε έναν 35χρονο διευθύνοντα σύμβουλο ανώνυμης εταιρείας που χρωστούσε 132.548.000 ευρώ.

Σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ΙΚΑ.

Εξάλλου χθες συνελήφθη ο 59χρονος πρώην νόμιμος εκπρόσωπος δημοτικής επιχείρησης του Πειραιά για χρέη που είχε η εν λόγω επιχείρηση προς το Δημόσιο ύψους 13.030.000 ευρώ περίπου. Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και πρώην διαχειρίστρια της επιχείρησης.

Χτες επίσης, συνελήφθη 68χρονη διαχειρίστρια εισαγωγικής-εξαγωγικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 4.698.200 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ