ΤΑΙΠΕΔ: Ικανοποίηση για τη βελτιωμένη προσφορά της Socar για τη ΔΕΣΦΑ - iefimerida.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Ικανοποίηση για τη βελτιωμένη προσφορά της Socar για τη ΔΕΣΦΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ικανοποίησή του εξέφρασε το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ για τη βελτιωμένη προσφορά της Socar για τον ΔΕΣΦΑ και έχει δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ο διαγωνισμός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ταμείου, «στη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ ενημερώθηκε για τη βελτιωμένη πρόταση της Socar για τον ΔΕΣΦΑ και εξέφρασε την ικανοποίησή του. Στη συνέχεια δρομολόγησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ο διαγωνισμός».

Για το θετικό αυτό αποτέλεσμα είχε προϊδεάσει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Wall Street Journal την Τετάρτη, σημειώνοντας ότι «η αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ φαίνεται να πηγαίνει καλά. Στο τέλος της εβδομάδας ή και νωρίτερα θα έχουμε αποτελέσματα».

Μάλιστα εκτίμησε ότι η θετική έκβαση στην αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ θα επηρεάσει θετικά και τις εξελίξεις στη ΔΕΠΑ.

«Εάν ολοκληρώσουμε (την αποκρατικοποίηση) του ΔΕΣΦΑ, για την οποία είμαστε αισιόδοξοι, η όλη δυναμική γύρω από τη ΔΕΠΑ θα αλλάξει» τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ