Αυτές οι 4 διαφημίσεις της Apple αποκαλύπτουν πως τίποτα στην εταιρεία δεν είναι πια το ίδιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτές οι 4 διαφημίσεις της Apple αποκαλύπτουν πως τίποτα στην εταιρεία δεν είναι πια το ίδιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και χρόνια, τα διαφημιστικά της Apple επαναλάμβαναν την ίδια λογική και στρατηγική: το προϊόν έκανε την εμφάνισή του σε μία λευκή οθόνη, ένα δάκτυλο άρχιζε να επιδεικνύει τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε μαραφετιού, και στο τέλος μία φωνή διαδήλωνε γεμάτη ικανοποίηση (τις περισσότερες φορές εκείνη του Πίτερ Κογιότε) πόσο μαγική είναι η εμπειρία της χρήσης ενός τέτοιου προϊόντος.

Κοντολογίς, αυτό που έκανε ανέκαθεν η Apple ήταν να μας λέει, αντί να μας δείχνει, πόσο σπουδαία είναι τα δημιουργήματά της.

Τα πράγματα, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αλλάζουν άρδην για τον εταιρικό κολοσσό. Αυτό μαρτυρούν τουλάχιστον οι 4 νέες διαφημίσεις του, οι οποίες εστιάζουν στο πώς οι συσκευές της Apple λειτουργούν στον πραγματικό κόσμο.

Αντί να μας λένε πόσο μαγικές είναι αυτές, επιτέλους μας το δείχνουν!

Παρακολουθείστε τα βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ