Μπακογιάννη: Η ΕΡΤ ήταν φάρος του πελατειακού συστήματος- Ηρθε η ώρα να μπει τάξη σε αυτό το μαγαζί - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Η ΕΡΤ ήταν φάρος του πελατειακού συστήματος- Ηρθε η ώρα να μπει τάξη σε αυτό το μαγαζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ και την αναδιάρθρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία χαρακτήρισε την ΕΡΤ «φάρο του πελατειακού συστήματος» και έκανε λόγο για κακοδιαχείριση.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως «είναι ώρα να μπει τάξη και σε αυτό το μαγαζί της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης», ενώ παράλληλα υποστήριξε πως η ΕΡΤ είναι «φάρος του πελατειακού συστήματος» και επικρατεί κακοδιαχείριση.

Συνεχίζοντας, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την στήριξη της στην κυβέρνηση και την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, τονίζοντας πως «κανείς δεν πρέπει να την πάρει πίσω», ενώ τέλος μιλώντας για την κυβερνητική συνοχή δήλωσε πως «τα κόμματα της συγκυβέρνησης πρέπει να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση με τους αρχηγούς τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ