Στο Βερολίνο και η Kενυάτισσα ετεροθαλής αδελφή του Μπαράκ Ομπάμα - iefimerida.gr

Στο Βερολίνο και η Kενυάτισσα ετεροθαλής αδελφή του Μπαράκ Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Βερολίνο βρέθηκαν δύο Ομπάμα, δύο ετεροθαλή αδέλφια που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1982, μετά το θάνατο του πατέρα τους. Η Αούμα Ομπάμα έκανε το ταξίδι από την Κένυα για να δει τον αδελφό της Μπαράκ Ομπάμα.

Κόρη του Μπαράκ Ομπάμα του πρεσβύτερου και της πρώτης γυναίκας του, η Αούμα Ομπάμα γεννήθηκε στην Κένυα το 1960, την χρονιά που ο πατέρας της γνώρισε την επόμενη σύζυγό του, την μητέρα του προέδρου των ΗΠΑ, την Αν Ντάναμ, στη Χαβάη.

Σπούδασε στη Γερμανία, έζησε στο Λονδίνο και επέστρεψε στην πατρίδα της. Σήμερα η 53χρονη Αουμα Ομπάμα βοηθάει άπορα παιδιά και νέους. Η ετεροθαλής αδελφή του Μπαράκ Ομπάμα έλαβε ένα γράμμα από τον μικρότερο αδελφό της μετά τον θάνατο του πατέρα τους και λίγο αργότερα συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Σικάγο.

Χθες ταξίδεψε στο Βερολίνο και παρέα με την Μισέλ Ομπάμα και τις δύο κόρες του προεδρικού ζεύγους επισκέφτηκαν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και το Μνημείο του Τείχους. Τις κυρίες ξενάγησε, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ο σύζυγος της Ανγκελα Μέρκελ, Γιόαχιμ Ζάουερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ