Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο Τόνι Σοπράνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο Τόνι Σοπράνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στη Ρώμη πέθανε ο 51χρονος Τζέιμς Γκαντολφίνι, γνωστός από το ρόλο του στη τηλεοπτική σειρά «The Sopranos».

Σαν βόμβα έπεσε στην σόουμπιζ η είδηση ότι ο «Τόνι Σοπράνο», που στην πραγματικότητα ήταν ένας καλοκάγαθος οικογενειάρχης και ένας εξαιρετικός ηθοποιός, άφησε την τελευταία του πνοή στην Ιταλία όπου και βρέθηκε για να λάβει μέρος σε κινηματογραφικό φεστιβάλ που θα διεξαγόταν στη Σικελία.

Τα αρχικά δημοσιεύματα (τόσο του Variety όσο και του Deadline) έκαναν λόγο για εγκεφαλικό. Αλλά καθώς περνούσαν οι ώρες έγινε γνωστό ότι η επίσημη αιτία του θανάτου ήταν η καρδιακή προσβολή.

Ο Γκαντολφίνι ήταν μόλις 51 ετών και αφήνει πίσω του μια γυναίκα και δυο παιδιά.

Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο Τόνι Σοπράνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έγινε σταρ εξαιρετικά αργά στην ζωή του, παίζοντας τον ρόλο του νονού Τόνι Σοπράνο στο The Sopranos. Έναν ρόλο που αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως που του χάρισε τρία Έμμυ (από τις συνολικά 6 υποψηφιότητες που είχε).

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από την απώλειά του. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένα μεγάλο ταλέντο, αλλά το σπουδαιότερο ένα ευγενικό και αγαπητό πρόσωπο που συμπεριφερόταν προς όλους, ανεξάρτητα από τη φήμη ή τη θέση του, με τον ίδιο σεβασμό». Αυτή ήταν η επίσημη δήλωση του καναλιού HBO, όπου προβαλλόταν το Sopranos. Εκφράζοντας ταυτόχρονα συλλυπητήριά του στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο Τόνι Σοπράνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πέρα από την τηλεοπτική του καριέρα ο Γκαντολφίνι είχε διακριθεί τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο με χαρακτηριστικούς ρόλους στο The Mexican, το Killing Them Softly και το Zero Dark Thirty.

Η πιο πρόσφατη ταινία στην οποία συμμετείχε ήταν η κωμωδία The Incredible Burt Wonderstone, ενώ μόλις είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την ταινία Animal Rescue που αναμένεται να προβληθεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο Τόνι Σοπράνο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ