Απίστευτο: Οι οπαδοί των Μαϊάμι Χιτ βιάστηκαν να φύγουν από το γήπεδο κι έχασαν τη νίκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Οι οπαδοί των Μαϊάμι Χιτ βιάστηκαν να φύγουν από το γήπεδο κι έχασαν τη νίκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν Αντόνιο Σπερς και Μαϊάμι Χιτ προσφέρουν τους πιο ποιοτικούς και συναρπαστικούς τελικούς των τελευταίων χρόνων. Οι big 3 των Σπερς Ντάνκαν, Τζινόπομπιλι, Πάρκερ και οι Λεμπρον Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ, Κρις Μπος των Χιτ εγγυούνται θέαμα και συγκινήσεις.

Οπως χθες το βράδυ στο Μαϊάμι όπου οι γηπεδούχοι Χιτ κέρδισαν στην παράταση 103-100, ισοφάρισαν 3-3 και θα διεκδικήσουν το repeat στην έδρα τους στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι. Οι Σπερς μπορεί να πει κανείς πως... αυτοκτόνησαν, αφού 28,4'' πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας προηγούνταν με πέντε πόντους (89-94). Τελικά οι Χιτ με τον Λεμπρον Τζέιμς που πήρε... φωτιά στα τελευταία λεπτά κι έφτασε στο trible double και τον Ρέι Αλεν να ευστοχεί σε εντυπωσιακό τρίποντο στην εκπνοή πήγαν το ματς στη παράταση.

Το τραγικό είναι πως οι οπαδοί των Χιτ θεωρώντας πως η ομάδα τους δεν έχει ελπίδες να γυρίσει το ματς αποχώρησαν από τις εξέδρες για να προλάβουν να μην πέσουν στην κίνηση. Μόλις είδαν πως τελικά το Μαϊάμι τα κατάφερε προσπάθησαν να επιστρέψουν στις θέσεις τους, αλλά οι θύρες είχαν κλείσει κι έχασαν το συγκλονιστικό φινάλε του έκτου αγώνα.

* Bonus video η εντυπωσιακή μίνι ταινία για τον πέμπτο τελικό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ