Σοκ για τη δολοφονία παίκτη που θα έπαιζε φέτος στην Α1 - iefimerida.gr

Σοκ για τη δολοφονία παίκτη που θα έπαιζε φέτος στην Α1

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Δράμας η είδηση του θανάτου του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, του Μαυροβούνιου σέντερ που αγωνιζόταν στην τοπική ομάδα, ΚΑΟΔ. Ο 24χρονος σέντερ έχασε τη ζωή του χθες τη νύχτα στην πατρίδα του, στο Sports cafe «Λούτρι» της πόλης Τσέτινιε, κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας. Βρισκόταν στην καφετέρια μαζί με άλλους συμπαίκτες του από τη δεύτερη ομάδα της Εθνικής Μαυροβουνίου και παρακολουθούσαν από την τηλεόραση έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Αρχικά οι παίκτες καθόντουσαν έξω, αλλά όταν έπιασε βροχή υποχρεώθηκαν να μπουν μέσα για να συνεχίσουν την παρακολούθηση του ματς. Κατά τις 22:30, ένας ληστής οπλισμένος, με καλυμένο το πρόσωπό του, εισέβαλε στην καφετέρια ζητώντας χρήματα. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και μία σφαίρα βρήκε τον 24χρονο μπασκετμπολίστα στο στήθος. Ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς υπέκυψε στα τραύματά του πριν προλάβει να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Ο ληστής τράπηκε σε φυγή και καταζητείται από την τοπική αστυνομία.

Η δεύτερη ομάδα της Εθνικής Μαυροβουνίου βρισκόταν στην πόλη Τσέτινιε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και η αποστολή ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Κίνα προκειμένου να λάβει μέρος σε τουρνουά μπάσκετ.

Συντετριμένος είναι ο τεχνικός του ΚΑΟ Δράμας, Φώτης Τακιανός για τον θάνατο του παίκτη του, πρωταγωνιστής της επανόδου της ομάδας της Δράμας στην Α1 φέτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάσκετ Α1 δράμα δολοφονία σοκ παίκτη ΚΑΟΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ