Πέντε ελληνικά νησιά για διακοπές όπως μας τα σύστησαν γνωστά σίριαλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέντε ελληνικά νησιά για διακοπές όπως μας τα σύστησαν γνωστά σίριαλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι έφτασε και ετοιμάζουμε ήδη τις βαλίτσες μας για διακοπές. Η επιλογή του κατάλληλου νησιού για παραθερισμό αποτελεί συχνό θέμα συζήτησης κάθε καλοκαίρι, ωστόσο φέτος οι σειρές που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στην ελληνική τηλεόραση μας λύνουν τα χέρια.

Η ομάδα του luben.tv ξαναείδε όλα τα σίριαλ που καθήλωσαν στους δέκτες το ελληνικό κοινό και επέλεξε τα καλύτερα νησιά για διακοπές, όπως τα παρουσίασαν οι πρωταγωνιστές.

Στην Κέρκυρα με την παρέα του Dolce Vita
Θεότρελες καταστάσεις με μεθυσμένες φίλες που δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στους άνδρες, υπηρέτριες που ξεσαλώνουν και παράνομους έρωτες που πρέπει να μείνουν κρυφοί.

Στις Σπέτσες με τους Δύο Ξένους
Γιορτάστε τον έρωτα σας στο νησί και προσοχή στους επίδοξους παπαράτσι που θα σας κυνηγούν σε κάθε βήμα, ειδικά αν είστε σταρ της πρωϊνής ζώνης, αλλά κυρίως μην πείτε ψέματα στους δικούς σας για να το σκάσετε με το αμόρε, αλλιώς η επιστροφή στην Αθήνα θα επιφυλάσσει μπερδέματα.

Στη Μύκονο στο Παρά Πέντε
Πάρτε την θεότρελη αταίριαστη παρέα σας και ταξιδέψτε στο κοσμοπολίτικο νησί και πριν επισκεφθείτε την παραλία γυμνιστών φροντίστε να έχετε μαζί τα φουσκωτά σας.

Στην Υδρα με τον Κωνσταντίνο και την Ελένη
Ολη η παρέα στο νησί, η «γκαρσόνα Α» να κοιτάει τα αγόρια της παραλίας και να ενοχλεί τα γυρίσματα της «γκαρσόνας Βου» και η πρώην «ταπεινό χαμομηλάκι» φίλη σας να έχει ξεσαλώσει με τελείως καλοκαιρινή διάθεση.

Στη Σπιναλόγκα ή αλλιώς «Το Νησί»
Καθίστε στην αποβάθρα να συμμεριστείτε τον πόνο του φτωχού βαρκάρη Γιώργη, ή περάστε απέναντι για να βιώσετε τον πραγματικό ανθρώπινο πόνο. Κλάμα πόνος και συγκίνηση είναι ένα ιδανικό κοκτέιλ για μία επιτυχημένη σειρά, αλλά όχι και για διακοπές...προς Θεού...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ