Το ΚΚΕ επαναφέρει την τροπολογία για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ - iefimerida.gr

Το ΚΚΕ επαναφέρει την τροπολογία για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επαναφορά της τροπολογίας για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης για την ΕΡΤ ανακοίνωσε το ΚΚΕ, το οποίο κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ για υποκρισία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ, αναφέρει πως θα επανέλθει «με την ίδια τροπολογία για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης για την ΕΡΤ, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος αύριο Πέμπτη».

Παράλληλα, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι απέρριψε την τροπολογία του Περισσού «προκλητικά και απαράδεκτα, με την ουσιαστική συναίνεση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ», η οποία «δείχνει την υποκρισία των δύο κυβερνητικών εταίρων και τη συμφωνία τους στην αντιλαϊκή πολιτική».

Τέλος, το ΚΚΕ επισημαίνει πως πρέπει «ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του, να αφήσει στην άκρη τα τερτίπια των κομμάτων της συγκυβέρνησης και να συμπορευτεί με το ΚΚΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ