Numi Toilet: Η έξυπνη τουαλέτα που διαθέτει σύστημα θερμαινόμενου μπιντέ, LCD οθόνη και πολλά άλλα - iefimerida.gr

Numi Toilet: Η έξυπνη τουαλέτα που διαθέτει σύστημα θερμαινόμενου μπιντέ, LCD οθόνη και πολλά άλλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα όσα έχεις φανταστεί για μια τουαλέτα και σίγουρα πολύ περισσότερα, μπορείς να τα βρεις στη νέα έξυπνη τουαλέτα Numi Toilet που μοιάζει να προσγειώθηκε από άλλο πλανήτη.

Η Numi Toilet διαθέτει LCD οθόνη όπου μπορείς να χειριστείς τις ρυθμίσεις της, Bluetooth για ασύρματη σύνδεση με το smartphone ή το tablet σου καθώς και SD card reader για να δημιουργείς τις λίστες αναπαραγωγής που θέλεις να ακούς και να θέτεις προσωπικούς χαιρετισμούς.

Επιπλέον, φωτίζει σε 7 διαφορετικές χρωματικές επιλογές (ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδας), περιέχει δύο μπαταρίες και στο πίσω μέρος της έχει υποδοχή USB.

Τώρα για τους πιο παραδοσιακούς που μπορεί να μην εντυπωσιαστούν από όλη αυτή την τεχνολογία αιχμής, η έξυπνη τουαλέτα διαθέτει σύστημα θερμαινόμενου μπιντέ, λειτουργία θέρμανσης των ποδιών και δυνατότητα ανοίγματος/κλεισίματος του καπακιού με τηλεχειριστήριο.

Η ονειρεμένη τουαλέτα Numi Toilet διατίθεται στην αγορά και κοστίζει $6,650 (4972 ευρώ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ