Οι Ελληνες μετανάστες στην Αυστραλία έγιναν ταινία - iefimerida.gr

Οι Ελληνες μετανάστες στην Αυστραλία έγιναν ταινία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων στην Αυστραλία λόγω της οικονομικής κρίσης μεταφέρθηκε πλέον και στη μεγάλη οθόνη, καθώς σε λίγο καιρό ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας «Dream of a Shadow», η οποία θα ασχοληθεί με το νέο κύμα φυγής των Ελλήνων στην Ωκεανία.

Πρωταγωνιστής της ταινίας, είναι ο Σπύρος Χελιώτης, ο οποίος μετανάστευσε στην Αυστραλία πριν από ενάμιση χρόνο και έγραψε το σενάριο μαζί με τον φίλο του Νικήτα Μπάλλα, εμπνευσμένοι από τις εμπειρίες των νεοφερμένων Ελλήνων στην Αυστραλία.

Τη σκηνοθεσία στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Μαρίνα Λεοντάρη, η οποία είναι επίσης και συμπαραγωγός. Στο ελληνικό καστ συμμετέχουν η Ιωάννα Πηλιχού, η Σάννυ Χατζηαργύρη, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Βασίλης Παλαιολόγος, o Ντίνος Καρύδης, ο Κώστας Αρζόγλου και η γνωστή παρουσιάστρια/μοντέλο Μαρία Λουΐζα-Βούρου στο ντεμπούτο της ως ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ