Τους τόκους των πελατών τους στέλνουν οι τράπεζες στο υπουργείο Οικονομικών - iefimerida.gr

Τους τόκους των πελατών τους στέλνουν οι τράπεζες στο υπουργείο Οικονομικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίστες με τους τόκους των καταθέσεων των πελατών τους για το 2012 και το φόρο που παρακρατήθηκε καλούνται να αποστείλουν οι τράπεζες στο υπουργείο Οικονομικών έως και τις 21 Ιουνίου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις με τις δηλώσεις των φορολογουμένων.

Η σχετική απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Για πρώτη φορά, λοιπόν, φέτος οι φορολογούμενοιθα πρέπει να αναγράψουν στη φορολογική τους δήλωση τους τόκους των καταθέσεων εφόσον συνολικά υπερβαίνουν το ποσό των 250 ευρώ. Στην απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών προβλέπεται ότι από τον επόμενο χρόνο οι τράπεζες θα πρέπει να αποστέλλουν τα στοιχεία των τόκων στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ