Αφηνιασμένο άλογο ποδοπάτησε τον Τζόνι Ντεπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Αφηνιασμένο άλογο ποδοπάτησε τον Τζόνι Ντεπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει ένα άλογο να ποδοπατεί το 49χρονο Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Lone Ranger» στο Νέο Μεξικό.

«Εβλεπα μπροστά στα μάτια μου τα πόδια του αλόγου να κινούνται σαν μια μηχανή θανάτου, όμως παρέμεινα ψύχραιμος. Αυτό που με έσωσε ήταν το ένστικτο του Scout (σ.σ. το όνομα του αλόγου), με τον οποίο είχα καλή σχέση, να σηκώσει τα μπροστινά του πόδια και να περάσει από πάνω μου. Αν δεν το έκανε αυτό, εγώ θα ήμουν νεκρός». Αυτό είχε δηλώσει ο Τζόνι Ντεπ πριν από ένα χρόνο, όταν και συνέβη το ατύχημα.

Είναι άλλο όμως να τον ακούς να στο περιγράφει και άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει όπως στο συγκεκριμένο βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε. Εκεί που ο Ντεπ φαίνεται να πέφτει από τη σέλα στο έδαφος και το άλογο πρώτα να περνάει από πάνω του και μετά να τον σέρνει από πίσω για περίπου 20 μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άλογο Τζόνι Ντεπ Lone Ranger
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ