«Με χώρισε με SMS την παραμονή Πρωτοχρονιάς», δήλωσε η Κέιτι Πέρι για τον πρώην σύζυγό της - iefimerida.gr

«Με χώρισε με SMS την παραμονή Πρωτοχρονιάς», δήλωσε η Κέιτι Πέρι για τον πρώην σύζυγό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πικρή αλήθεια για το τέλος του γάμου της με τον κωμικό Ράσελ Μπραντ αποκάλυψε η Κέιτι Πέρι στην αμερικάνικη Vogue.

«Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, ένας μαγικός άνθρωπος και ήμουν φουλ ερωτευμένη μαζί του όταν τον παντρεύτηκα. Όσον αφορά για τις σχέσεις μας τώρα, ας πούμε απλά ότι δεν του έχω μιλήσει μετά το SMS που μου έστειλε ζητώντας μου διαζύγιο στις 31 Δεκεμβρίου του 2011». Αυτό αποκάλυψε η 28χρονη πολυπλατινένια τραγουδίστρια στη συνέντευξη που έδωσε στην αμερικάνικη Vogue.

Αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα για τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους: «Αισθανόμουν ενοχές που τελείωσε ο γάμος (σ.σ. εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματός της), αλλά μετά έμαθα την πραγματική αλήθεια. Δεν πρόκειται να σας την πω. Την αφήνω στο συρτάρι μου για όποτε πραγματικά χρειαστεί να βγω και να την πω. Απλά συνειδητοποίησα ότι δεν φταίω εγώ για ό,τι έγινε. Οτι η πραγματικότητα με ξεπερνάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vogue Ράσελ Μπραντ Κέιτι Πέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ