Tα ΝΕΑ εξαπολύουν επίθεση στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ: Οι Τρίμηδες συντελούν στην υπονόμευση του κλάδου - iefimerida.gr

Tα ΝΕΑ εξαπολύουν επίθεση στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ: Οι Τρίμηδες συντελούν στην υπονόμευση του κλάδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη εξαπολύει ο Δημήτρης Μητρόπουλος με άρθρο του στην τελευταία σελίδα των Νέων.

Ο γνωστός δημοσιογράφος με την αιχμηρή πένα, χρησιμοποιεί ως παράδειγμα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με αφορμή την κατάσταση στην ΕΡΤ, και σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Κάπως έτσι οι Τρίμηδες συντελούν στην υπονόμευση ενός κλάδου που, κακά τα ψέματα, οι προκάτοχοί τους ευτέλισαν στα σαλόνια των εξουσιών του παρελθόντος, δηλαδή του δικομματισμού.

Ανεδαφικές διεκδικήσεις για μισθούς και συλλογική σύμβαση εργασίας σε φάση κρίσης, που οδήγησαν σε σπάσιμο των διαπραγματεύσεων, αφήνοντας το προσωπικό κάθε ΜΜΕ μόνο απέναντι στην ιδιοκτησία.

Ανοχή απέναντι στην ενημερωτική ασυδοσία του διαδικτύου. Προγραφές για τους επώνυμους της ραδιοτηλεόρασης, αλλά κάλυψη για τα χρυσά συμβόλαια του Ραδιομεγάρου, αρκεί να αφορούν δικούς μας, και όχι άλλους.

Η απομείωση της αξίας των δημοσιογράφων φαίνεται και από το ότι δεν ήταν η ΕΣΗΕΑ που οδήγησε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο Διασωματειακό αλλά οι τεχνικοί ή οι φωτογράφοι, έστω κι αν η ηλεκτρονική εποχή τους ισοπεδώνει», γράφει στα Νέα ο Δημήτρης Μητρόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ