Τομ Τζόουνς, ένας ηλικιωμένος, παχύς κύριος με μπαντάνα στο κεφάλι, κάνει ηλιοθεραπεία σε πάρκο [εικόνα] - iefimerida.gr

Τομ Τζόουνς, ένας ηλικιωμένος, παχύς κύριος με μπαντάνα στο κεφάλι, κάνει ηλιοθεραπεία σε πάρκο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άλλοτε λαμπερός σταρ των «Sex Bomb» και «Delilah» είδε τον καλό καιρό στο Λονδίνο και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αποφάσισε να βρει ένα χώρο για ηλιοθεραπεία. Ο ημίγυμνος ηλικιωμένος κύριος που προσπαθούσε να βολευτεί στη ριγέ πολυθρόνα εξωτερικού χώρου στους κήπους Βικτόρια στο Εμπάνκμεντ πέρασε απαρατήρητος για τους περισσότερους αλλά όχι για τους παπαράτσι.

Φορώντας ένα κοντό μαύρο σορτσάκι, αθλητικά παπούτσια και μια μαύρη μπαντάνα στο κεφάλι, δεν θύμιζε σε τίποτα σταρ της ποπ σκηνής και σύμβολο του σεξ. Κάποιοι όμως κατάφεραν να διακρίνουν τον κύριο που είχε αφεθεί στις ακτίνες του ήλιου για να διατηρήσει το - σχεδόν μόνιμο και χαρακτηριστικό - μαύρισμά του.

Ο 73χρονος σερ Τομ Τζόουνς άλλωστε δεν αποχωρίζεται ποτέ τον χρυσό σταυρό στο στήθος του από τότε που έκανε τη μια επιτυχία μετά την άλλη. Οι σκέψεις ήταν λογικό να γυρίζουν γύρω από τον αδυσώπητο χρόνο, ο οποίος δεν εξαιρεί φυσικά ούτε τους διάσημους που η καριέρα τους - σε μικρό ή μεγάλο βαθμό - συνδέεται με το κάλλος τους, σύμφωνα με τα Νέα.

Τομ Τζόουνς, ένας ηλικιωμένος, παχύς κύριος με μπαντάνα στο κεφάλι, κάνει ηλιοθεραπεία σε πάρκο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ