Οι Ελληνες πηγαίνουν στη Βουλγαρία για να αγοράσουν οικοσκευές ακόμα και... σπίτια - iefimerida.gr

Οι Ελληνες πηγαίνουν στη Βουλγαρία για να αγοράσουν οικοσκευές ακόμα και... σπίτια

Οι Ελληνες πηγαίνουν στη Βουλγαρία για να αγοράσουν οικοσκευές ακόμα και... σπίτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και... προκατασκευασμένα σπίτια και ολόκληρες οικοσκευές αγοράζουν από τη Βουλγαρία όλο και περισσότεροι Έλληνες και τα φέρνουν από τα σύνορα στη χώρα μας, καθώς εκεί μπορούν να βρουν πολλά είδη φθηνότερα έως και στη μισή τιμή.

Κουφώματα, είδη υγιεινής, έπιπλα σπιτιού, έπιπλα κουζίνας, υδραυλικά και κάθε λογής αντικείμενα οικιακού εξοπλισμού από τη Βουλγαρία είναι οι προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.

Οπως αναφέρει και η imerisia στο γειτονικό Πετρίτσι της Βουλγαρίας, σε απόσταση μόνο 15 χιλιομέτρων από τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, έχει πολυκαταστήματα, που καθημερινά κάνουν απίστευτους τζίρους, ενώ και το εργοστάσιο παραγωγής επίπλων, το οποίο εδρεύει στη συγκεκριμένη πόλη, δεν προλαβαίνει να πουλά.

Παράλληλα, δεν είναι μόνο οι απλοί καταναλωτές, που μεταβαίνουν στη Βουλγαρία, αλλά και επαγγελματίες κάθε δραστηριότητας, μαραγκοί, υδραυλικοί και τεχνικοί άλλων ειδικοτήτων, οι οποίοι κάνουν τις παραγγελίες τους σε εξοπλισμό και πρώτες ύλες από τη γείτονα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ