Αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό έκανε δώρο γενεθλίων στον εαυτό της η Βάσω Βουγιούκα - iefimerida.gr

Αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό έκανε δώρο γενεθλίων στον εαυτό της η Βάσω Βουγιούκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και έχει τα γενέθλιά της την Πέμπτη, η Βάσω Βουγιούκα βιαζόταν. Και επειδή ήθελε ένα πολύ... περιποιημένο δώρο για τη συμπλήρωση των 27 της χρόνων, πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Ετσι φρόντισε να ανέβει στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ξιφασκίας, για να παραλάβει το αργυρό μετάλλιο στη σπάθη.

Στο Ζάγκρεμπ η Βουγιούκα έχασε στον τελικό από την Ουκρανή Ολγα Καρλάν με 15-7. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφυγε μετάλλιο από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς είχε κερδίσει το αργυρό και πέρυσι στην Ιταλία.

«Εκανα το καλύτερο που μπορούσα, αλλά αυτό δεν έφτασε», είπε η Βουγιούκα. Για να φτάσει στον τελικό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε εννιά νίκες, ενώ οι 39 βαθμοί που συγκέντρωσε στη διοργάνωση θα ενισχύσουν τη θέση της στην πρώτη τετράδα της παγκόσμιας κατάταξης στην σπάθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ