ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ του ΔΟΛ: «Περαστικά σας, κύριε Ψυχάρη» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ του ΔΟΛ: «Περαστικά σας, κύριε Ψυχάρη»

ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ του ΔΟΛ: «Περαστικά σας κύριε Ψυχάρη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εξαιρετικά έντονο τρόπο απαντά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσιογραφικές εκτιμήσεις των ΜΜΕ που ανήκουν στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη για τη χθεσινή συγκέντρωση και ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, στην εφημερίδα «Τα Νέα» υπό τον τίτλο «Μικρό το πλήθος, υψηλοί οι τόνοι» και υπότιτλο «Κατώτερη των προσδοκιών η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα...» αναφέρουν μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ: «Σε προεκλογικούς τόνους, αλλά με μια συγκέντρωση κατώτερη των προσδοκιών...», «Η χθεσινοβραδινή, προεκλογικού τύπου συγκέντρωση στο Σύνταγμα χαρακτηρίστηκε πάντως από χαμηλή συμμετοχή πολιτών, γεγονός που σχολιάστηκε και από τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τα οποία υπολόγιζαν τη συμμετοχή σε 7.000 πολίτες».

Απαντώντας, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον τίτλο «Σχόλιο για τον τρόπο παρουσίασης της χθεσινής ομιλίας του Αλ. Τσίπρα από τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ», επισημαίνει:

Η χθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ φαίνεται πως τρόμαξε πολλούς και πρώτα από όλους τους μιντιακούς φίλους του κ. Σαμαρά και τους υποστηρικτές του μνημονίου.

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η απεγνωσμένη τους προσπάθεια να κρύψουν την εικόνα από τους αναγνώστες τους και να προβούν σε ανακριβείς εκτιμήσεις για τον αριθμό των συγκεντρωθέντων από τα έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη;

Χθες στο Σύνταγμα είχαμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της αριστεράς των τελευταίων ετών. Αψευδής μαρτυρία οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι εικόνες που έδειξαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Φαίνεται όμως πως ο κ. Ψυχάρης έχει συνήθεια να κόβει τα μηδενικά όταν αναφέρεται σε αριθμούς, όπως ακριβώς κάνει όταν αναφέρεται στα χρέη του ΔΟΛ προς τις τράπεζες.

Περαστικά σας, κ. Ψυχάρη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ