Στη Σκότλαντ Γιαρντ ο δισεκατομμυριούχος που πήγε να πνίξει τη γνωστή τηλεσέφ γυναίκα του - Ποια εξήγηση έδωσε - iefimerida.gr

Στη Σκότλαντ Γιαρντ ο δισεκατομμυριούχος που πήγε να πνίξει τη γνωστή τηλεσέφ γυναίκα του - Ποια εξήγηση έδωσε

Στη Σκότλαντ Γιαρντ ο δισεκατομμυριούχος που πήγε να πνίξει τη γνωστή τηλεσέφ γυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Σκότλαντ Γιαρντ, με τη θέλησή του, προσήλθε ο δισεκατομμυριούχος Τσαρλς Σαάτσι προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό με την απόπειρα πνιγμού κατά της γνωστής τηλεσέφ συζύγου του Ναϊτζέλα Λόσον.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον δισεκατομμυριούχο να κρατάει από τον λαιμό την σύζυγό του σε εστιατόρειο του Λονδίνου, έκαναν τη Δευτέρα τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων.

Η βρετανική αστυνομία απηύθυνε προειδοποίηση στον Σαάτσι, για την επίθεση εις βάρος της συζύγου του, ενώ στη Βρετανία έχει ανοίξει ο διάλογος σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία.

Ο ίδιος, πάντως, υποβάθμισε την σημασία των φωτογραφιών λέγοντας ότι επρόκειτο για ένα «παιχνιδιάρικο καβγαδάκι» και ότι την έπιασε από τον λαιμό για να τονίσει την άποψή του, προκαλώντας την οργή γυναικείων οργανώσεων.

Ο ίδιος είπε ότι το ζευγάρι συμφιλιώθηκε παρότι η Λόσον έφυγε προσωρινά από το σπίτι τους «μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ