Καραμπέρης: Οταν βγω από τη φυλακή θα ανοίξω ίδρυμα για εξαρτημένους από τον τζόγο - iefimerida.gr

Καραμπέρης: Οταν βγω από τη φυλακή θα ανοίξω ίδρυμα για εξαρτημένους από τον τζόγο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οταν θα είμαι και πάλι ελεύθερος, θα ανοίξω ένα ίδρυμα για τους εξαρτημένους από τον τζόγο». Τάδε έφη Μάριος Καραμπέρης, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλυφίας στην Θεσσαλονίκη.

Στην κατάθεσή του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο Καραμπέρης, σύμφωνα με το seleo.gr, ζήτησε συγγνώμη από τους συγκατηγορούμενους και τα παιδιά του και είπε: «Δεν είμαι άγιος αλλά ούτε και ο διάολος. Ζητώ από το δικαστήριο να με δικάσει με αποδείξεις και όχι σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ενδείξεις και στημένα σόου από το τμήμα εκβιαστών».

Για την υπόθεση, που έχει συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη, έχουν γίνει δεκάδες συλλήψεις, ενώ στη δράστη των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων αποδίδονται και ορισμένες αυτοκτονίες επιχειρηματιών της πόλης, που είχαν πέσει θύματα των τοκογλύφων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ