Ενταση και τσαμπουκάδες στην τελευταία εκπομπή της Ελλης Στάη στην ΕΡΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση και τσαμπουκάδες στην τελευταία εκπομπή της Ελλης Στάη στην ΕΡΤ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εντονότατη δυσφορία που προκλήθηκε σε κάποιους στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ από τη σύνθεση του πάνελ στην εκπομπή που παρουσίασε η Ελλη Στάη στο πλαίσιο του προγράμματος των εργαζομένων, πριν από δυο μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρώθηκαν κάποιοι θερμόαιμοι έξω από το στούντιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ενώ υπάρχει και η αναφορά ότι η Ελλη Στάη χρειάστηκε να φύγει από την πίσω πόρτα. Οι αντιδράσεις προκαλούν έκπληξη καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ευρύς δημόσιος διάλογος για την ΕΡΤ και δεν χωρούν αποκλεισμο, αλλά μόνο πλουραλισμός και επιχειρήματα από όλες τις πλευρές.

Ειδικότερα, η Νανά Νταουντάκη από την ΕΣΗΕΑ και ο Γιώργος Κατερίνης από την πλευρά της ΠΟΕΣΥ εξέφρασαν την αντίδρασή τους για τη συμμετοχή του Θανάση Τσεκούρα στο πάνελ, ο οποίος έχει διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ