Ποια είναι η γυναίκα αράχνη που παγίδευσε τον πρωθυπουργό της Τσεχίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η γυναίκα αράχνη που παγίδευσε τον πρωθυπουργό της Τσεχίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πρώην επικεφαλής του γραφείου του Τσέχου, πρώην πλέον, πρωθυπουργού Πετρ Νεκάς και φερόμενη ως ερωμένη του Γιάννα Νιαγκόβα είναι μια «γυναίκα αράχνη», σύμφωνα με τον τσεχικό και ευρωπαϊκό Τύπο.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, η Ναγκιόβα είχε δώσει εντολή σε στελέχη της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών να παρακολουθούν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και την πρώην γυναίκα του Νεκάς.

Ο ίδιος εξαναγκάστηκε χθες σε παραίτηση υπό το βάρος πρωτοφανών για τη χώρα σκανδάλων διαφθοράς και σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τις παράνομες δραστηριότητές της Ναγκιόβα,

Οσον αφορά τις φημολογίες αναφορικά με την πίεση που τού άσκησε η Ναγκιόβα για να χωρίσει την πρώην σύζυγό του, αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμειξή της.

Τα γεγονότα, ωστόσο, τον διαψεύδουν. Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθησαν οκτώ άτομα με τις κατηγορίες της δωροδοκίας και της διαφθοράς, μεταξύ των οποίων, εκτός από τη Ναγκιόβα, δύο πρώην βουλευτές, ένας πρώην υπουργός καθώς και ο τέως και ο νυν επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών.

Το οξύμωρο είναι ότι ο Πετρ Νεκάς ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνει επικεφαλής μεταβατικής κυβέρνησης ύστερα από σχετική παραίνεση του προέδρου της χώρας Μίλος Ζέμαν.

Ποια είναι η γυναίκα αράχνη που παγίδευσε τον πρωθυπουργό της Τσεχίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ποια είναι η γυναίκα αράχνη που παγίδευσε τον πρωθυπουργό της Τσεχίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποια είναι η γυναίκα αράχνη που παγίδευσε τον πρωθυπουργό της Τσεχίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ