Πρωτομηνιάτικη φάρσα, ή, αλλιώς, ηλιακή έκλειψη η φορτισμένη - iefimerida.gr

Πρωτομηνιάτικη φάρσα, ή, αλλιώς, ηλιακή έκλειψη η φορτισμένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ζεστός Ιούλης της καρδιάς μας έρχεται με μια ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Για δες πριν ζήσεις τι μπορεί να σου επιφυλάσσει το πεπρωμένο σου.

Κριός

Η σημερινή έκλειψη στον Καρκίνο σε κάνει ακόμα πιο αγχωμένο και νευρικό όμως, εκεί στον ορίζοντα κάποιες λύσεις, πολύ καλές μάλιστα, έρχονται σαν μάννα εξ ουρανού να σε βοηθήσουν σε κάτι ζητήματα, κυρίως οικονομικά, που σου είχαν φέρει μεγάλο πονοκέφαλο. Πράγματι, δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς τη λύση του, να το θυμάσαι αυτό, όπως να θυμάσαι και να είσαι πιο γλυκός και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν χαϊδεύεις, δαγκώνεις.

Ταύρος

Η σημερινή έκλειψη στον Καρκίνο σε κάνει λίγο πιο απαισιόδο/η, έχεις και μια βιάση για όλα, και δεν μπορείς να εξηγήσεις αυτή την εσωτερική σου ανησυχία. Courage, μέρα είναι, θα περάσει. Η έκλειψη φέρνει ταραχή αλλά και δώρα. Ό,τι καλό είναι να σου συμβεί θα σου συμβεί, άλλωστε ο Βούδας έλεγε «μην περιμένεις τίποτα, για να έρθουν όλα».

Δίδυμοι

Η έκλειψη Ηλίου στον δεύτερο οίκο σου βγάζει ένταση και ανασφάλειες. Είναι όμως κάπως αδιέξοδο πάλι να κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος και να χαθείς ξανά στη μετάφραση της απαισιοδοξίας σου. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεκολλάνε, και με τη δική σου συμβολή και εργασία σύντομα θα έχεις βγει από τον βάλτο, γι’ αυτό σταμάτα να κάνεις βήματα προς τα πίσω και μην πέφτεις στη λούμπα του αναίτιου συναισθηματισμού σου.

Καρκίνος

Η σημερινή ηλιακή έκλειψη είναι καρκινίσια, γίνεται στο ζώδιό σου και παρόλο το σφίξιμο που νιώθεις στο στήθος, μόλις περάσει η μπόρα όλα θα ναι πιο φωτεινά, πιο (ξε) καθαρά και θα μπορείς να πιάσεις κάποια θέματα που ένιωθες ότι δεν προχωράνε από την αρχή και επιτέλους να λύσεις τον βασανιστικό σου γρίφο. Οι μέρες θέλουν έξυπνες κινήσεις και ντελικάτο χειρισμό. Κωδικός: Μπαλαρίνα. Κάνε τις πιρουέτες σου και άσ’ τους να κουρεύονται.

Λέων

Η σημερινή έκλειψη στον Καρκίνο είναι σαν τέλος εποχής. Μετά τη σημερινή ένταση, μετά τη σημερινή ενδοσκόπηση όλα θα ‘ναι αλλιώς, αφού το εξάντλησες πια και είδες ότι ήρθε η στιγμή να στρίψεις αλλιώς το τιμόνι και να πας επιτέλους το όχημα-εαυτό σε δρόμους που σου λένε έλα και όχι φύγε. Ναι, Λιονταράκι καιρός να κοιτάξεις την πάρτη σου.

Παρθένος

Η έκλειψη Ηλίου σήμερα σε κάνει να γρυλίζεις σαν κακό αδέσποτο, όμως κρυμμένες επιθυμίες και ανομολόγητοι πόθοι έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί τη μέρα να είσαι τεντωμένος, αλλά τη νύχτα μπορεί να χαλαρώσεις και να βρεθείς μπροστά σε αναπάντεχες εκπλήξεις. Καλό κι αυτό. Καιρό το μαγείρευες και τώρα που το άφησες, αυτό σου έρχεται στο πιάτο.

Ζυγός

Η έκλειψη Ηλίου σήμερα ακριβώς στον δέκατο οίκο σου δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να βλέπεις μπροστά σου τοίχο, όμως τα νέα ξεκινήματα είναι στα σκαριά, και μόλις ξεθολώσουν τα μάτια σου από την απελπισία (ναι, όλα μαύρα κι άραχλα τα βλέπεις), κάτι καλό θα φανεί στον ορίζοντα. Ψυχραιμία, λοιπόν, σήμερα και προσοχή στις σχέσεις σου. Όλα θα σε νευριάζουν, γι’ αυτό ή πιες ένα Lexotanil ή απέφυγε να περάσεις πολλές ώρες με τον αγαπημένο/η σου.

Σκορπιός

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου δεν είναι ακριβώς γροθιά στο στομάχι, αλλά είναι σαν να ξεκινάει μια εποχή αφύπνίσης. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελες να είναι, αλλά αρχίζεις να πιστεύεις ότι σταδιακά θα βελτιωθούν, και αυτή η πίστη σου στα πράγματα σε βοηθά να πας ένα βήμα παρακάτω.

Τοξότης

Η έκλειψη Ηλίου σήμερα στον Καρκίνο σε κάνει να θέλεις να τα διαλευκάνεις όλα εδώ και τώρα και να μην υπάρχουν πράγματα μισά και πρόχειρα. Εντάξει, έχεις τα δίκια σου, γιατί καλή η υπομονή, αλλά ακόμα καλύτερα να ξέρεις πού πατάς. Όμως μέσα στο Σ/Κ θα τα δεις όλα πιο καθαρά, γι’ αυτό άφησε καλύτερα για αργότερα τις μεγάλες αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Ηλίου σήμερα φέρνει έναν εκνευρισμό, φέρνει και κάποιες μνήμες, κι εκεί που έλεγες «ασ’ το να πέσει κάτω», τώρα δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Καλά, έχεις ξαναπαίξει τον Φούντα, θα χαλαρώσεις και θα δεις για ακόμα μια φορά ότι με το μέλι και με τον γλυκό τον λόγο καταφέρεις πολλά περισσότερα.

Υδροχόος

Η σημερινή έκλειψη στον έκτο σου οίκο σε βάζει να κλείσεις άγαρμπα κάποιες πόρτες που έπρεπε να είχαν κλείσει από καιρό, και σου ανοίγει άλλες που ήσουν κάπως διστακτικός να τις ανοίξεις. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν, το ίδιο και το θαύμα, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να το δεις και να το δεχτείς. Δηλαδή να βγεις από τη μιζερολαγνεία σου.

Ιχθύες

Η ηλιακή έκλειψη σήμερα στον πέμπτο σου οίκο σου φέρνει ένα «μπερδεγουέη» στην επιφάνεια και μια ανησυχία που τη φοράς στο δεξί σαν κόσμημα. Από την άλλη, η έκλειψη είναι και συμπυκνωμένη ενέργεια, γι’ αυτό μην κοιτάς τα στραβά σου πόδια, κοίταξε την ίσια σου την τύχη. Τουτέστιν, μην αφήσεις την έκλειψη να σου γκρεμίσει όλα τα καλά σχέδια που έχτιζες με επιμέλεια και κέφι τόσο καιρό. Δηλαδή, μην ψάχνεις για άλλοθι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ