Τα υδροπλάνα πάνε Καλαμάτα - Σχέδια για τη δημιουργία υδατοδρομίου στο λιμάνι - iefimerida.gr

Τα υδροπλάνα πάνε Καλαμάτα - Σχέδια για τη δημιουργία υδατοδρομίου στο λιμάνι

Τα υδροπλάνα πάνε Καλαμάτα -Σχέδια για τη δημιουργία υδατοδρομίου στο λιμάνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο λιμάνι της Καλαμάτας φαίνεται πως δεν θα αράζουν μόνο πλοία και σκάφη, αλλά και υδροπλάνα, αφού ο δήμαρχος της πόλης επιθυμεί τη δρομολόγηση του πλωτού – εναέριου μέσου για να μπορεί η μεσσηνιακή πρωτεύουσα να συνδέεται με άλλες περιοχές εντός κι εκτός της Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας χαρακτήρισε εξαιρετική την προοπτική δημιουργίας υδατοδρομίου στην Καλαμάτα, σημειώνοντας ότι, «είμαστε συντεταγμένοι στην υποστήριξη αυτής της προσπάθειας, πάντοτε στο πλαίσιο του νόμου», φυσικά χωρίς προτίμηση σε συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχήμα.

Στη συνάντηση αυτή, τις επιχειρηματικές τους προθέσεις διατύπωσαν στο δήμαρχο Καλαμάτας, ο Νικόλας Χαραλάμπους και ο Μιχάλης Ασσαριώτης εκ μέρους της εταιρείας Hellenic Seaplanes, επισημαίνοντας πως η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιεί μέχρι του χρόνου, 60 ως 70 υδατοδρόμια ανά την Ελλάδα, ενώ προγραμματίζει να διαθέτει 12 αεροσκάφη τύπου Twin Otter Series 400, 19 θέσεων το καθένα, το 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ