Ο Αλεν Αϊβερσον απήγαγε τα πέντε παιδιά του - Τα πήρε για διακοπές και δεν τα επέστρεψε ακόμα - iefimerida.gr

Ο Αλεν Αϊβερσον απήγαγε τα πέντε παιδιά του - Τα πήρε για διακοπές και δεν τα επέστρεψε ακόμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ Aλεν Αϊβερσον πήρε από την πρώην γυναίκα του τα πέντε παιδιά του για τετραήμερες διακοπές και δεν τα έχει επιστρέψει ακόμα...

Η πρώην σύζυγός του Ταγουάνα, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για απαγωγή των πέντε τους παιδιών. Ο παλαίμαχος άσος, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, είχε ζητήσει άδεια για να πάρει τα παιδιά τους (ηλικίας από 3 ως 16 ετών) για διακοπές στη Σάρλοτ από τις 22 μέχρι τις 26 Μαΐου, ωστόσο δεν τα επέστρεψε εγκαίρως.

Η Ταγουάνα, που έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ισχυρίζεται πως κανόνισε με τον Αϊβερσον να της παραδώσει τα παιδιά στις 4 Ιουνίου, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ούτε τότε.
Μάλιστα πιστεύει πως ο πρώην σύζυγός της ουδέποτε πήγε με τα παιδιά τους στη Σάρλοτ και ότι διέμεναν σε ξενοδοχείο στη Τζόρτζια, ενώ στη μήνυσή της αναφέρει πως ανησυχεί για την υγεία των παιδιών της κατηγορώντας τον Αϊβερσον για αλκοολισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ