Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανδρας παρέσυρε και χτύπησε με φορτηγό την πρώην σύζυγο του για να πάρει τα παιδιά - iefimerida.gr

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανδρας παρέσυρε και χτύπησε με φορτηγό την πρώην σύζυγο του για να πάρει τα παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρολίγον τραγωδία πήγε να σημειωθεί στη Θεσσαλονίκη, όταν μετά από οικογενειακό επεισόδιο ένας 46χρονος παρέσυρε με φορτηγό και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγο του ύστερα από οικογενειακό καβγά.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του ανδρόγυνου, εκτιμάται πως ξέσπασε με αφορμή την απόφαση του άνδρα να πάρει από την 45χρονη γυναίκα το ανήλικο παιδί τους. Όπως έγινε γνωστό, αφού επιβίβασε το παιδί στο φορτηγό έβαλε μπροστά το όχημα και παρέσυρε για τουλάχιστον δέκα μέτρα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία την πάτησε με το φορτηγό καθώς αυτή ήταν πεσμένη στο έδφαορς.

Στη συνέχεια, ο 46χρονος μετέφερε τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Ζαγκλιβερίου και εξαφανίστηκε. Η 46χρονη, διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ