«Μονομαχία» Ομπάμα και Πούτιν για το γυμναστήριο- Ο Αμερικανός έκανε διάδρομο, ο Ρώσος κολύμπησε στο κρύο - iefimerida.gr

«Μονομαχία» Ομπάμα και Πούτιν για το γυμναστήριο- Ο Αμερικανός έκανε διάδρομο, ο Ρώσος κολύμπησε στο κρύο

«Μονομαχία» Ομπάμα και Πούτιν για το γυμναστήριο- Ο Αμερικανός έκανε διάδρομο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε μία νίκη στον «ψυχρό πόλεμο» που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνον και τον Βλαντιμίρ Πούτιν την παραμονή της σύσκεψης των G8 στο Μπέλφαστ. Γιατί ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν εκείνος που έθεσε υπό την «κυριαρχία» το γυμναστήριο του ξενοδοχείου στο οποίο είχαν καταλύσει οι αποστολές.

Και οι δύο ηγέτες ζήτησαν αποκλειστική χρήση του γυμναστηρίου στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων που τους φιλοξενεί. Κανείς τους δεν ήθελε να κάνει πίσω. Και βέβαια αμφότεροι επιθυμούσαν να γυμναστούν χωρίς παρέα.

«Νικητής » τελικά ήταν ο Ομπάμα, αν και η επιτυχία του προέκυψε επειδή ο Πούτιν του παραχώρησε το χώρο μια και η αμερικανική πλευρά είχε κάνει πρώτη το αίτημα. Ο πρόεδρος της Ρωσίας προτίμησε να γυμναστεί κολυμπώντας στη λίμνη που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο. Μάλιστα,όπως έλεγαν με νόημα οι συνεργάτες του, για εκείνον δεν είναι πρόβλημα τα παγωμένα νερά, καθώς ο 60χρονος έχει συνηθίσει να κολυμπά σε χειρότερες συνθήκες στη Σιβηρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ