Τρόμος στον αέρα- Επιβάτης δήλωσε στο πλήρωμα πως έχει δηλητηριάσει τον κόσμο εν ώρα πτήσης - iefimerida.gr

Τρόμος στον αέρα- Επιβάτης δήλωσε στο πλήρωμα πως έχει δηλητηριάσει τον κόσμο εν ώρα πτήσης

Τρόμος στον αέρα- Επιβάτης δήλωσε στο πλήρωμα πως έχει δηλητηριάσει τον κόσμο εν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση που κατευθύνεται προς τις ΗΠΑ, όταν ένας επιβάτης δήλωσε πως έχει δηλητηριάσει όλο τον κόσμο. Ο συγκεκριμένος άνδρας τέθηκε υπό κράτηση από τους υπόλοιπους, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις πως όντως έκανε κάτι τέτοιο.

Τον τρόμο στον αέρα έζησαν οι επιβαίνοντες πτήσης από το Χονγκ Κονγκ προς το Νιούαρκ. Ο εν λόγω άνδρας ενημέρωσε το πλήρωμα πως είχε καταφέρει να δηλητηριάσει όσους βρίσκονταν στο αεροσκάφος, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για το πώς το πέτυχε.

Με δεδομένο πως κανένας δεν έχει εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα, οι ισχυρισμοί του άνδρα δεν έγιναν πιστευτοί. Παράλληλα, θεωρείται πως πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο. Η αεροσκάφος συνεχίζει κανονικά την πορεία του, ενώ πράκτορες του FBI θα περιμένουν να παραλάβουν τον επιβάτη στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ