Από τσιγκούνης, υπερβολικά ανοιχτοχέρης ο Ντέιβιντ Κάμερον- Αφησε πουρμπουάρ 50 λίρες - iefimerida.gr

Από τσιγκούνης, υπερβολικά ανοιχτοχέρης ο Ντέιβιντ Κάμερον- Αφησε πουρμπουάρ 50 λίρες

Από τσιγκούνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει μέτρο, όπως φαίνεται, ο Ντέιβιντ Κάμερον. Γιατί ο Βρετανός πρωθυπουργός ή θα δέχεται κριτική για την «τσιγκουνιά» του, ή θα αποδεικνύεται υπερβολικά ανοιχτοχέρης. Οπως έγινε το βράδυ της Κυριακής, όταν άφησε 50 λίρες πουρμπουάρ σε πιτσαρία.

Ο Κάμερον και η σύζυγός του Σαμάνθα έκαναν μία από τις συνήθεις βραδινές εξόδους τους. Αφού παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελεν Μίρεν, πήγαν σε μία πιτσαρία την οποία επισκέπτονται συχνά. Ο λογαριασμός ήταν 45 λίρες, αλλά πριν φύγει ο πρωθυπουργός άφησε και 50 λίρες πουρμπουάρ. Κάτι που βέβαια πάλι υπήρξε αφορμή για σχόλια από αρκετούς. Σε σημείο να τον ειρωνεύονται στο twitter πως πιθανότατα πλήρωσε το δείπνο του με κουπόνια, για αυτό και έβαλε το χέρι στην τσέπη για να αφήσει πουρμπουάρ.

Ισως βέβαια ακόμη να θυμάται αυτό που είχε συμβεί το 2011, όταν δέχθηκε αρκετά «χτυπήματα» καθώς δεν είχε αφήσει πουρμπουάρ σε ένα καφέ στην Ιταλία. Η σερβιτόρα Φραντσέσκα Αριάνι δεν είχε αναγνωρίσει τον Βρετανό πρωθυπουργό και του είπε πως θα πρέπει να μεταφέρει ο ίδιος τους καφέδες στο τραπεζάκι του, καθώς η ίδια δεν προλάβαινε. Ο Κάμερον το έκανε, αλλά όταν αποχώρησε με την σύντροφό του πίσω τους άφησαν ακριβώς το αντίτιμο για τους καφέδες. Κάτι που βέβαια «πλήρωσε» αργότερα δεχόμενος αρκετά πικρόχολα σχόλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ