Στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη ο Ιερώνυμος - Θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά - iefimerida.gr

Στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη ο Ιερώνυμος - Θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά

Στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη ο Ιερώνυμος - Θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει στις 10 το πρωί της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, όπου θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Παιδείας Κωνστανίνο Αρβανιτόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος θα θέσει στον πρωθυπουργό και στον αρμόδιο υπουργό ζητήματα που αφορούν στην εκκλησιαστική εκπαίδευση τα οποία συζητήθηκαν στη ΔΙΣ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας συνοδικής περιόδου.

Στη συζήτηση αναμένεται να θιγεί και το θέμα της ΕΡΤ αφού ο κ. Ιερώνυμος αμέσως μετά την ανακοίνωση του λουκέτου είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Παράλληλα, λόγω της αναστολής λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης σταμάτησαν και οι αναμεταδόσεις των ιερών ακολουθιών.

Τέλος, η συνάντηση των δύο πλευρών, τη συγκεκριμένη στιγμή, λαμβάνει ιδιαίτερο χαρακτήρα και αποκτά ένα ιδιαίτερο συμβολισμό, λόγω της κρισιμότητας και της ρευστότητας της πολιτικής κατάστασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ