BMW 4 Coupe: Με νέα ονομασία και όπως πάντα κομψό - iefimerida.gr

BMW 4 Coupe: Με νέα ονομασία και όπως πάντα κομψό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την εισαγωγή της σειράς 4 η BMW διαφοροποιεί και ονομαστικά τις πιο ιδιαίτερες εκδόσεις του μεσαίου της μοντέλου με πρώτο το κουπέ, ακολουθώντας με τον τρόπο αυτό το παράδειγμα της Audi με τα Α5.

H καινούργια BMW 4 Coupe λοιπόν, μετά την πρώτη εμφάνισή της ως concept στο Ντιτρόιτ, θα παρουσιαστεί επίσημα ως μοντέλο παραγωγής το Σεπτέμβριο στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν σχεδόν αμέσως μετά. Σε τιμές ελαφρώς πιο υψηλές από αυτές της τρέχουσας 3 Coupe που τυπικά και ουσιαστικά αντικαθιστά.

Άλλωστε όπως φαίνεται και από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες η νέα σειρά 4 παραπέμπει στην επίσης νέα 3άρα, με την οποία μοιράζονται και το ίδιο πλαίσιο. Από κει και πέρα το κουπέ είναι πιο μακρύ, πιο φαρδύ, αλλά και πιο χαμηλό τόσο σε σχέση με την τρέχουσα σειρά 3 όσο και με το κουπέ της προηγούμενης γενιάς, γεγονός που το κάνει να δείχνει πιο κομψό και πιο δυναμικό. Σε αυτό βοηθά και η διαμόρφωση της καμπύλης της οροφής του, μαζί με παραδοσιακά χαρακτηριστικά όπως τα παράθυρα χωρίς πλαίσια, αλλά και καινούργια όπως τα βράγχια στα εμπρός φτερά, που παίζουν ρόλο και στην αεροδυναμική. Για την ολοκλήρωση της εικόνας έχουν σχεδιαστεί εκ νέου οι προφυλακτήρες και τα φώτα, ενώ υπάρχουν συνολικά τρεις γραμμές εξοπλισμού, οι Sport, Modern και Luxury, που διαφοροποιούνται μεταξύ τους και οπτικά. Στις λεπτομέρειες.

Το τελευταίο ισχύει και για το εσωτερικό, που σε γενικές γραμμές ακολουθεί τα πολύ καλά από όλες τις απόψεις πρότυπα της καινούργιας σειράς 3, ενώ υπάρχει φυσικά πακέτο Μ, τόσο για εντός όσο και για εκτός.

Η νέα BMW 4 Coupe θα είναι αρχικά διαθέσιμη ως 428i (τετρακύλινδρη, 2.000 κυβικά, turbo, 245 ίπποι), 435i (εξακύλινδρη, ατμοσφαιρική 3.000 κυβικών με 306 ίππους) και diesel 420d, με 2.000 κυβικά και 184 ίππους. Αργότερα θα προστεθεί στη γκάμα η 420i των 2.000 κυβικών και των 184 ίππων, η diesel 430d (3.000 κυβικά, 275 ίπποι) και η επίσης πετρελαιοκίνητη και στάνταρ τετρακίνητη 435d με 313 ίππους. Τετρακίνητες εκδοχές θα έχουν και οι 420i και 420d.

BMW 4 Coupe: Με νέα ονομασία και όπως πάντα κομψό | iefimerida.gr 0
BMW 4 Coupe: Με νέα ονομασία και όπως πάντα κομψό | iefimerida.gr 1
BMW 4 Coupe: Με νέα ονομασία και όπως πάντα κομψό | iefimerida.gr 2
BMW 4 Coupe: Με νέα ονομασία και όπως πάντα κομψό | iefimerida.gr 3
BMW 4 Coupe: Με νέα ονομασία και όπως πάντα κομψό | iefimerida.gr 4
BMW 4 Coupe: Με νέα ονομασία και όπως πάντα κομψό | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ